De Nationale Jeugdhulpprijzen worden uitgereikt aan bijzondere en veelbelovende projecten en initiatieven, die zich inzetten voor jongeren binnen de jeugdhulp. De organisatie én keuze voor de genomineerden en prijswinnaar(s) komt dit jaar voor het eerst volledig in de handen van jongeren te liggen. Zij worden hierbij ondersteund door Stichting Alexander en gefinancierd door Pro Juventute.

Stemmen!

De genomineerden van de Nationale Jeugdhulpprijzen zijn bekend. Op de website van de Nationale Jeugdhulpprijzen kan dus gestemd worden! De stemtool staat open tot en met 26 november 2019. Als je stemt, krijg je via de mail een code. Check altijd even je spam-inbox of de code daar terecht is gekomen.

Uitreiking op 27 november 2019

De uitreiking is op woensdag 27 november van 19:00 tot 21:00 in Amsterdam. Het wordt een feestelijke avond met een inhoudelijk randje. De identiteit van jongeren binnen de (preventieve) jeugdhulp is tenslotte iets om bij stil te staan. Op deze avond worden de juryprijs van € 12.500,- en de publieksprijs van € 7.500,- uitgereikt.

Meer informatie

Ga naar de website www.nationalejeugdhulpprijzen.nl voor meer informatie. Of kijk regelmatig naar het laatste nieuws over de Nationale Jeugdhulpprijzen 2019.